Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κλήση σε απολογία για συμβάσεις εξοπλιστικών στον Γ. Παπαντωνίου
[NewPost]: Κλήση σε απολογία για συμβάσεις εξοπλιστικών στον Γ. Παπαντωνίου

[NewPost]: Κλήση σε απολογία για συμβάσεις εξοπλιστικών στον Γ. Παπαντωνίου

Στοιχεία που κρίθηκαν ικανά να τον οδηγήσουν να δώσει εξηγήσεις στο πλαίσιο των ανακριτικών ερευνών για συμβάσεις που αφορούν σε προμήθειες εξοπλιστικών προγραμμάτων, φαίνεται πως διαθέτουν πλέον οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς, οι καλούν τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου σε απολογία ενώπιον τους, στις 25 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς Ηλιάνα Ζαμανίκα και ο επίκουρος ανακριτής Γιώργος Ευαγγέλου, που διενεργούν την έρευνα για το σύνολο των εκκρεμών δικογραφιών με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην υπουργό, έχουν αξιολογήσει ως ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις που έχουν συλλέξει στο πλαίσιο της έρευνάς τους. Για το λόγο αυτό καλούν σε απολογία τον κ. Παπαντωνίου λίγο πριν την εκπνοή του μήνα, με τον πρώην υπουργό να έχει ωστόσο το δικαίωμα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί για το τετ – α – τετ του με τους δυο ανακριτές.

Μεταξύ των στοιχείων που βρίσκονται στα χέρια των δυο δικαστικών λειτουργών και τα οποία κρίθηκαν ως σημαντικά συγκαταλέγονται τα όσα έχουν προκύψει από τις πολυετείς έρευνες των εισαγγελικών αρχών για τους λογαριασμούς που διέθετε η σύζυγος του πρώην υπουργού, Σταυρούλα Κουράκου, στην Ελβετία και οι οποίοι ερευνήθηκαν, όταν τυχαία αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο των ερευνών για τη λίστα Λαγκάρντ.

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ στο lawandorder.gr .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!