Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κυβερνητικές πηγές: Η απόφαση του ΣτΕ δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση της ουσίας
[NewPost]: Κυβερνητικές πηγές: Η απόφαση του ΣτΕ δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση της ουσίας

[NewPost]: Κυβερνητικές πηγές: Η απόφαση του ΣτΕ δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση της ουσίας

«Η απόφαση για το τυπικά παραδεκτό των προσφυγών δεν σημαίνει κάτι για την εκδίκαση της υπόθεσης επί της ουσίας» αναφέρει κυβερνητικός αξιωματούχος, σχολιάζοντας την ετυμηγορία της χθεσινής διάσκεψης για τις τηλεοπτικές άδειες .

Εξάλλου, σύμφωνα με την ίδια πηγή: «το ΣτΕ, έχει απορρίψει μια σειρά αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων».

Ο κυβερνητικός αξιωματούχος σημειώνει δε ότι: «Με όλη αυτή την πίεση που ασκείται στο ΣτΕ και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι θα συνέβαινε απόψε, αν οι προσφυγές είχαν κριθεί και τυπικά αποδεκτές. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφήσουμε τους δικαστές να ολοκληρώσουν την εκδίκαση ανεπηρέστα».

Υπενθυμίζεται πως το ΣτΕ έκανε δεκτές τις προσφυγές των ιδιοκτητών για τις τηλεοπτικές άδειες . Μετά από άλλη μία, την τρίτη κατά σειρά διάσκεψη του ΣτΕ, βγήκε λευκός καπνός τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το πρώτο στάδιο της υπόθεσης επί του παραδεκτού των προσφυγών για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η απόφαση αυτή που ανοίγει το δρόμο για την εξέταση της συνταγματικότητας ή μη του νόμου ελήφθη κατά πληροφορίες με ψήφους 16 έναντι 9.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!