Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Κοινωνικό Τιμολόγιο: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα
[NewPost]: Κοινωνικό Τιμολόγιο: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα

[NewPost]: Κοινωνικό Τιμολόγιο: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα

Μπορεί από το ΥΠΕΝ να διαβεβαίωναν ότι από σήμερα νωρίς το πρωί θα ήταν ενεργή η ιστοσελίδα της www.idika.gr , στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουναίτηση για υπαγωγή στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος , ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα αυτό δεν έχει συμβεί.

Η ιστοσελίδα παραμένει ανενεργή και το μήνυμα αναφέρει πως: “Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη εντός της ημέρας”, χωρίς να διευκρινίζει την ώρα. Μάλιστα κάποιες φορές τίθεται εκτός λειτουργίας.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης και οι ενδιαφερόμενοι θα χρησιμοποιούν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στη φορολογική βάση δεδομένων, TAXISnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, ώστε να εισέλθουν στην πλατφόρμα και να υποβάλουν την αίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση νοικοκυριού που απαρτίζεται και από φιλοξενούμενα μέλη, η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστι­κά από τον/την υπόχρεο ή τον/τη σύζυγο του υπόχρε­ου υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος της φιλοξενούσας μονάδας, για το σύνολο των μελών του νοικοκυριού.

Με το Vodafone Express Repair, είσαι ξέγνοιαστος για ό,τι ζημιά κι αν πάθει η συσκευή σου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!