Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί το Μάτι
[NewPost]: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί το Μάτι

[NewPost]: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί το Μάτι

Η αναμενόμενη όπως αποδείχτηκε παραίτηση Τόσκα συνοδεύτηκε και από την κυβερνητική εκτίμηση ότι η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει παρέλθει. Πρακτικά το Μέγαρο Μαξίμου ανοίγει και την πολιτική ατζέντα για την επόμενη ημέρα της εθνικής καταστροφής και με την πρώτη πράξη της παραίτησης του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη θα αρχίσει την προετοιμασία της δεύτερης πράξης που είναι η περίφημη επανεκκίνησης της κυβέρνησης με έναν ευρύ ανασχηματισμό αμέσως μετά το ορόσημο της 21ης Αυγούστου.

Αυτά είναι τα δεδομένα πάνω στα οποία το Κίνημα Αλλαγής θα χαράξει την αντιπολιτευτική του τακτική. Αυτό που επισημαίνουν σε όλους τους τόνους είναι οτι «το θέμα δεν θα επιτρέψουν να ξεχαστεί».

Όσο κι αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να βάλει σε άλλο επίπεδο την αντιπαράθεση με τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας και κυρίως με τον «φάκελο αυθαίρετα» από τη Χαριλάου Τρικούπη σε κάθε βήμα των κυβερνητικών θα βάζουν και το θέμα των ευθυνών που δεν εξαντλούνται όπως λένε με την ανάληψη μιας πολιτικής ευθύνης αν αυτή δεν συνοδεύεται και από την παραίτηση που σύμφωνα με τα όσα στοιχεία έχουν συλλέξει προκύπτει πραγματολογικά.
Όσο και αν προσπαθεί έλεγε κορυφαίο στέλεχος του κόμματος να στρέψει ο Πρωθυπουργός αλλού το ενδιαφέρον και τη δημόσια συζήτηση δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τους δεκάδες νεκρούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!