Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κικίλιας: «Όχι» σε 4ο μνημόνιο ακόμη και αν ζητήσουν οι δανειστές αυξημένη πλειοψηφία
[NewPost]: Κικίλιας: «Όχι» σε 4ο μνημόνιο ακόμη και αν ζητήσουν οι δανειστές αυξημένη πλειοψηφία

[NewPost]: Κικίλιας: «Όχι» σε 4ο μνημόνιο ακόμη και αν ζητήσουν οι δανειστές αυξημένη πλειοψηφία

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας , δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι η ΝΔ , δεν πρόκειται να συναινέσει σε 4ο μνημόνιο ακόμη κι αν ζητηθεί από τους δανειστές αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ερωτηθείς σχετικά με το αν η αξιωματική αντιπολίτευση συνηγορήσει σε 4ο μνημόνιο, τόνισε πως: «Η ΝΔ δεν υπέγραψε τρίτο μνημόνιο, υπέγραψε στόχους για να σωθεί η χώρα. Δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα για μας».

Ενώ επεσήμανε πως ακόμη και στην περίπτωση που ζητηθεί, από τους δανειστές, αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή δεν πρόκειται να συναινέσει, επαναλαμβάνοντας τη θέση πως «Δεν τίθεται θέμα για τη ΝΔ»

«Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση», ανέφερε ο κ. Κικίλιας και προσέθεσε: «Η κυβέρνηση διαβεβαίωνε ότι θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέχρι το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου». Ο Βασίλης Κικίλιας , δεν απέκλεισε η κυβέρνηση «να βάλει την υπογραφή της σε ένα τέταρτο μνημόνιο όπως υπέγραψε και το τρίτο μνημόνιο».

Επίσης επανέλαβε το πάγιο αίτημα των εκλογών τονίζοντας πως «αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει ας παραιτηθεί», ενώ ξεκαθάρισε ότι «από την παρούσα βουλή δεν μπορεί να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση». «Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, αλλιώς όσο περνά ο χρόνος η έλλειψη σχεδίου θα οδηγεί σε νέα μέτρα», τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!