Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι Front Runners στο Sports Management
[NewPost]: Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι Front Runners στο Sports Management

[NewPost]: Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι Front Runners στο Sports Management

Η πρώτη ημερίδα Front Runners in Sports Management, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τη φοιτητική ένωση του προγράμματος της Αθλητικής Διοίκησης, την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος , σε συνεργασία με το Fox Sports Stories .

Σημείο αφετηρίας της φετινής ημερίδας ήταν μια γενική επισκόπηση γύρω από το χώρο και τα trends του Sports Management.

Η πρώτη θεματική αφορούσε τη Διαχείριση Κινδύνων και ξεκίνησε με την ομιλία με τίτλο “Risk Management in Sporting Events”. Εισηγητής ήταν ο κος Γιώργος Μπεμπέτσος, Διευθυντής της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.), υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα.

Τα ατυχήματα δεν συμβαίνουν έτσι απλά, η διαφορά είναι στην αξιολόγηση και την προετοιμασία για το πιθανό συμβάν.

Τον λόγο πήρε ο Σταύρος Δρακουλαράκος, Managing Director του 24Media Holding, με θέμα “Digital Transformation in the Sports Industry: How Organizations Redefine their Strategy in order to Innovate, Engage and Win”.

Παλαιότερα οι σχεδιαστές video games τα έφτιαχναν με τέτοιο τρόπο που να προσομοιώνουν την πραγματική ζωή, σήμερα κάνουν την πραγματική ζωή να προσωμοιώνει τα video games. Άλλαξε τον εαυτό σου πριν το κάνει κάποιος άλλος.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα η Ολυμπιονίκης του πόλο, κα Εύη Μωραϊτίδου. Η παρουσίαση της κας Μωραϊτίδου είχε ως θέμα “The Power of the Olympic Truce as a Tool for Promoting Peace and International Understanding – The Role of Elite Athletes”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!