Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Κατηγορηματική διάψευση Γ. Μπουτάρη για συνεργασίες ενόψει δημοτικών εκλογών
[NewPost]: Κατηγορηματική διάψευση Γ. Μπουτάρη για συνεργασίες ενόψει δημοτικών εκλογών

[NewPost]: Κατηγορηματική διάψευση Γ. Μπουτάρη για συνεργασίες ενόψει δημοτικών εκλογών

Στην κατηγορηματική διάψευση κάθε “πληροφορίας” που δεν προέρχεται επισήμως από τον ίδιο ή την “Πρωτοβουλία” και άπτεται θεμάτων που αφορούν υποψηφιότητες, συνεργασίες, ψηφοδέλτια κ.ά., ενόψει των δημοτικών εκλογών, προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Σε ανακοίνωση της διοίκησης του κεντρικού Δήμου αναφέρεται ότι, “καθώς η ημερομηνία των δημοτικών εκλογών πλησιάζει, πυκνώνουν και τα εκ ποικίλων πλευρών δημοσιεύματα, τα οποία υπηρετούν τη γραμμή που επιχειρεί να πλήξει, άλλοτε ευθέως και άλλοτε πλαγίως, τον σημερινό Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης και την “Πρωτοβουλία”. Την τελευταία περίοδο, μεταξύ άλλων, κυκλοφορούν δημοσιεύματα που άλλοτε φέρουν τη Νέα Δημοκρατία να επιλέγει υποψήφιο “του χεριού” του Γιάννη Μπουτάρη, άλλοτε διατυπώνουν εικασίες που “φέρεται” να εκπηγάζουν από τον Δήμαρχο περί του τρόπου αυτοδιοικητικής συνεργασίας της “Πρωτοβουλίας” με την προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ παράταξη “Ανοιχτή Πόλη”, μετά τη στήριξη που παρείχε στον Δήμαρχο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη”.

Προστίθεται, επίσης, ότι, οι θέσεις του Γιάννη Μπουτάρη και της “Πρωτοβουλίας” είναι σαφείς και διαχρονικές από το 2006 και υπογραμμίζεται πως “η δημοτική παράταξη “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη” είναι μια καθαρά αυτοδιοικητική παράταξη. Δεν αποδέχεται κομματικά χρίσματα και δεν εμπλέκεται σε εσωτερικές διαδικασίες των κομμάτων”.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται, ακόμα, ότι: “στις δημοτικές εκλογές κατέρχεται επιδιώκοντας τις ευρύτερες δυνατές συνεργασίες στη βάση προγραμμάτων και καλωσορίζει κάθε στήριξη από τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!