Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: «Κατεβάζουμε τις ετικέτες» για το AIDS από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το «Κέντρο Ζωής»
[NewPost]: «Κατεβάζουμε τις ετικέτες» για το AIDS από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το «Κέντρο Ζωής»

[NewPost]: «Κατεβάζουμε τις ετικέτες» για το AIDS από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το «Κέντρο Ζωής»

Για μία ακόμη χρονιά το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έδωσε δυναμικό «παρών» στις κινητοποιήσεις κατά του AIDS . Με κεντρικό σύνθημα ΄΄ Κατεβάζουμε τις ετικέτες ΄΄ και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα- 1η Δεκεμβρίου, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. ΄΄Κέντρο Ζωής΄΄ και την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά, πραγματοποίησαν δράση ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης του κοινού.

Σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και εθελοντές του ΄΄ Κέντρου Ζωής ΄΄ έδωσαν ραντεβού στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά, ενώνοντας τις φωνές τους και προσκαλώντας τον κόσμο να ενημερωθεί για τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του HIV/AIDS. Άνθρωποι κάθε ηλικίας είχαν έτσι την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλο το φάσμα της μετάδοσης του HIV / AIDS αλλά και να καταρρίψουν στερεότυπα, τα οποία προκαλούνται από ελλιπή ενημέρωση για το θέμα. Σε κάθε γωνιά της πλατείας στήθηκαν κιόσκια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, ενώ σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και εθελοντές προσέγγιζαν τους περαστικούς χαρίζοντας τα συμβολικά κόκκινα κορδελάκια της Παγκόσμιας Ημέρας.

Πρεσβευτής της κινητοποίησης η αγαπημένη και δημοφιλής παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μαζί με τους σπουδαστές και τους εθελοντές μετέδωσε θετικά μηνύματα ζωής, διένειμε έντυπο υλικό και υποστήριξε τη συνολική ενέργεια δίπλα στους εθελοντές προσκαλώντας τους νέους να ΄΄ κατεβάσουν τις ετικέτες ΄΄ και να δουν τη μάστιγα κατάματα!

Το δικό της μήνυμα έδωσε και η Αντιδήμαρχος Πειραιά Νανά – Γλύκα Χαρβαλάκου δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το ΑΙDS, ας μη γελιόμαστε παραμένει απειλή για τις ζωές μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!