Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 16 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Καταγγελία: Πρόστιμα με το «στανιό» από τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ στην Τήνο
[NewPost]: Καταγγελία: Πρόστιμα με το «στανιό» από τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ στην Τήνο

[NewPost]: Καταγγελία: Πρόστιμα με το «στανιό» από τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ στην Τήνο

Την ώρα που οι «ράμπο» της Οικονομικής Ασφάλειας «οργώνουν» όλη την επικράτεια κόβοντας πρόστιμα «φωτιά» στους επιχειρηματίες – φοροφυγάδες, καταγγελίες επιχειρηματιών έρχονται να προσδώσουν μια άλλη εκδοχή των εν λόγω ελέγχων.

Επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου στο νησί της Τήνου περιγράφει στο newpost.gr τον ανορθόδοξο τρόπο που χρησιμοποίησε κλιμάκιο του ΣΔΟΕ το περασμένο Σάββατο προκειμένου να τον γράψει για παράβαση που στην πραγματικότητα δεν υπήρχε.

Όπως αναφέρει ο Α.Π ιδιοκτήτης του μαγαζιού «Μπήκαν τρία άτομα υποδυόμενα τους πελάτες και έκατσαν μπροστά στο μπαρ δίπλα από το σημείο που βρίσκεται η ταμειακή. Πρόκειται για δυο άνδρες και μια γυναίκα οι οποίοι μόλις άδειασε το μαγαζί(!!!) αποκάλυψαν την ταυτότητα τους λέγοντας ότι εντόπισαν να μην έχουν κοπεί περίπου 25 αποδείξεις κατά την διάρκεια της νύχτας γεγονός που δεν ισχύει δείχνοντας τους το υπέρογκο «Ζ» που κόψαμε μετά το κλείσιμο του μαγαζιού».

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος διεξήχθη ενώ το μαγαζί δεν είχε κανένα πελάτη μέσα ούτως ώστε να επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του κλιμάκιου της ΣΔΟΕ το οποίο στη συνέχεια από τις 25 αποδείξεις κατέβασε τον λογαριασμό στις 20 για να καταλήξει στις 8.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!