Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Καταγγελία: Ο Κουρουμπλής αποφάσισε την απόσπαση λιμενικού που δεν τον χαιρέτησε!
[NewPost]: Καταγγελία: Ο Κουρουμπλής αποφάσισε την απόσπαση λιμενικού που δεν τον χαιρέτησε!

[NewPost]: Καταγγελία: Ο Κουρουμπλής αποφάσισε την απόσπαση λιμενικού που δεν τον χαιρέτησε!

Την απόσπαση στελέχους του λιμενικού από το υπουργείο ναυτιλίας στο λιμεναρχείο επειδή δεν χαιρέτισε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, καταγγέλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού του λιμενικού σώματος.

Όπως είπε στο Newpost ο πρόεδρος της ένωσης, κύριος Γιώργος Δριβάκος, ο λιμενικός που εκτελούσε υπηρεσία στην υποδοχή του υπουργείου Ναυτιλίας, δεν αντιλήφθηκε τον αρμόδιο υπουργό, κύριο Κουρουμπλή, να του λέει καληνύχτα με αποτέλεσμα να μην του ανταποδώσει. Τότε ο κύριος Κουρουμπλής, που συνοδευόταν από μια γυναίκα αστυνομικό την ρώτησε, «δεν υπάρχει κανείς στην είσοδο»; Για να του απαντήσει εκείνη, «υπάρχει ένας λιμενικός». Άμεσα σύμφωνα με την καταγγελία, ο λιμενικός αποσπάστηκε στο λιμεναρχείο Πειραιά, πληρώνοντας την έλλειψη προσοχής όπως επισημαίνεται.

Όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν για το θέμα, « Αν αυτό έχει έστω και ένα ψεγάδι αλήθειας, τότε με την ανοχή του αριστερού Υπουργού και φυσικά την υπογραφή του, δημιουργούνται συνθήκες ακραίων συμπεριφορών εις βάρος των συναδέλφων, που θυμίζουν άλλες εποχές».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!