Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ε. Καρακώστα στο «Ακραίως»: Δεν δώσαμε τα πάντα στους δανειστές
[NewPost]: Ε. Καρακώστα στο «Ακραίως»: Δεν δώσαμε τα πάντα στους δανειστές

[NewPost]: Ε. Καρακώστα στο «Ακραίως»: Δεν δώσαμε τα πάντα στους δανειστές

Για τις ιδιωτικοποιήσεις και την αξιολόγηση μίλησε σήμερα στο «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Καρακώστα.

Σύμφωνα με την ίδια: «Δεν δώσαμε τα πάντα στους δανειστές . Μήπως η ΔΕΗ έχει υπογραφεί από το 2015 στην υποχώρηση που κάναμε; Υπογράψαμε τον Ιούλιο του 2015 και τον Σεπτέμβριο πήγαμε σε εκλογές, λέγοντας ότι οπισθοχωρήσαμε στις αρχικές μας θέσεις. Μας είπαν: «Αυτό το πρόγραμμα με τις συγκεκριμένες ιδιωτικοποιήσεις πηγαίνετε το μπροστά. Και αυτό κάναμε. Είχαμε υπογράψει και μας στενοχώρησε κιόλας που το κάναμε».

Σε σχέση με τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο Καμμένο υπογράμμισε: «Νομίζω ότι στη βάση του ορισμού της συνεργασίας προχωρά καλά η συνεργασία».

Η κ. Καρακώστα τόνισε, επίσης: «Τώρα σε αυτή την αξιολόγηση προηγούνται τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους. Κάναμε το ένα βήμα πίσω και πάμε να κερδίσουμε τα δύο βήματα μπροστά. Πάντως δεν κλέβουμε. Βοηθάμε να επικρατεί το δίκαιο, ενισχύουμε τις κοινωνικές αδύναμες ομάδες».

Η βουλευτής αναφέρθηκε, επίσης, και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ : «Ο Μανώλης ο Γλέζος επέλεξε να φύγει. Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ. Είναι αριστερός ή δεν είναι; Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν στο ΠΑΣΟΚ και τώρα είναι στο ΣΥΡΙΖΑ που είναι σοσιαλιστές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!