Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: «Καμπανάκι» Μητσοτάκη: Η καθυστέρηση της δεύτερης αξιολόγησης θα φέρει νέα επώδυνα μέτρα
[NewPost]: «Καμπανάκι» Μητσοτάκη: Η καθυστέρηση της δεύτερης αξιολόγησης θα φέρει νέα επώδυνα μέτρα

[NewPost]: «Καμπανάκι» Μητσοτάκη: Η καθυστέρηση της δεύτερης αξιολόγησης θα φέρει νέα επώδυνα μέτρα

Για ”αβέβαιη έκβαση της δεύτερης αξιολόγησης” έκανε σήμερα λόγο ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ , προσθέτοντας ότι οι ”συνεχείς καθυστερήσεις οδηγούν πάντα σε νέα επώδυνα μέτρα”.

Πρόσθεσε, δε, ότι: ”σεκατέσσερις μήνες διήρκεσε η πρώτη αξιολόγηση και μας προέκυψαν τελικά πρόσθετα φορολογικά μέτρα, ο δημοσιονομικός “κόφτης” και το υπερταμείο. Και κάθε αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης θα επιτείνει το κλίμα αβεβαιότητας και θα καθυστερήσει και άλλο την απαραίτητη ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης”.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αυτή, αντί να προσελκύει, διώχνει επενδυτές και έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του ΔΕΣΦΑ. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Ανεξάρτητα από το αν ο κ. Τσίπρας είναι στην Κούβα, στη Νικαράγουα ή στην Αθήνα, είναι σταθερά απών από την προσπάθεια για μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία για να βγούμε από την κρίση. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία απολύτως αξιοπιστία απέναντι σε όσους θέλουν να επενδύσουν στη χώρα μας. Διώχνει, αντί να προσελκύει επενδυτές. Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα είναι το ναυάγιο της πώλησης του ΔΕΣΦΑ, που φρόντισε εγκαίρως να τορπιλίσει ο κ. Σκουρλέτης, πριν επιβραβευθεί στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!