Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewPost]: Καλοκαιρινό «δώρο» από την εφορία: Επιστροφή φόρου για 270.000 φορολογούμενους
[NewPost]: Καλοκαιρινό «δώρο» από την εφορία: Επιστροφή φόρου για 270.000 φορολογούμενους

[NewPost]: Καλοκαιρινό «δώρο» από την εφορία: Επιστροφή φόρου για 270.000 φορολογούμενους

Ευρω-δώρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή για την τακτοποίηση διαφόρων οικονομικών τους εκκρεμοτήτων προσφέρει στους πρώτους 270.000 δικαιούχους επιστροφής φόρου η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων πιστώνοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με τα ανάλογα ποσά που προέκυψαν κατά την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης.

Πρόκειται για την πρώτη μαζική πληρωμή επιστροφών φόρου εισοδήματος συνολικού ύψους 80,9 εκατομμυρίων ευρώ και αφορά αποκλειστικά δικαιούχους φορολογούμενους που είχαν υποβάλλει τις φορολογικές τους δηλώσεις εντός της αρχικής προθεσμίας δηλαδή μέχρι στις 27 Ιουνίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δουν το χρώμα το χρήματος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς είναι να είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι (δηλαδή να μην έχουν χρέη σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία αλλά και δήμους) και να έχουν δηλώσει στην εφορία ,χωρίς λάθος, τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Εάν τυχόν έχει δοθεί λάθος ΙΒΑΝ η δεν διαθέτουν λογαριασμό το ποσό της επιστροφής φόρου εισοδήματος θα είναι διαθέσιμο και θα το εισπράξουν από την τράπεζα προσκομίζοντας την ειδοποίηση επιστροφής φόρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!