Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 22 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [NewPost]: Ισραήλ: Ένα βήμα από παραπομπή σε δίκη ο Νετανιάχου
[NewPost]: Ισραήλ: Ένα βήμα από παραπομπή σε δίκη ο Νετανιάχου

[NewPost]: Ισραήλ: Ένα βήμα από παραπομπή σε δίκη ο Νετανιάχου

Το σύμφωνο μεταξύ της διωκτικής αρχής και του πρώην βοηθού του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου , Αρι Χάροου, σχετικά με τις μαρτυρίες του δεύτερου για υποθέσεις διαφθοράς στην κυβέρνηση, σημαίνει πως μία πιθανή δίωξη κατά του νυν Ισραηλινού ηγέτη, έρχεται σύντομα.

Οι δύο υποθέσεις για τις οποίες ο πρώην αρχηγός του κυβερνητικού επιτελείου αναμένεται να καταθέσει αφορούν κατηγορίες πως ο πρωθυπουργός της χώρας δέχτηκε δωροδοκίες από «ευεργέτες», καθώς και φήμες για μυστική διαπραγμάτευση μεταξύ του Νετανιάχου και του εκδότη της δημοφιλέστερης εφημερίδας της χώρας.

Ο Χάροου, με την κατάθεσή του θα εξασφαλίσει, πως παρά την καταδίκη του για απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης σε προηγούμενη υπόθεση, θα καταδικαστεί σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης, και κοινωνική εργασία.

Τα όσα έχει καταθέσει ο πρώην αξιωματούχος της Ισραηλινής κυβέρνησης, δεν έχουν δημοσιευτεί, αφού δεσμεύονται με εντολή αποσιώπησης. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με τις ελαφρύνσεις που προσφέρονται στον Χάροου σχετικά με την ποινή του, επισημαίνει τόσο τη σοβαρότητα της κατάστασης, όσο και τη σημασία των στοιχείων που θα προκύψουν από την ανάκρισή του. Οι καταθέσεις αναμένεται επίσης να πλήξουν τον εκδότη Yedioth Ahronoth, ο οποίος όπως προαναφέρθηκε είχε πάρει μέρος σε μυστικές διαπραγματεύσεις με τον κατηγορούμενο πρωθυπουργό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!