Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Τι ισχυρίζεται ο Αν. Φράγκου για το κτήμα που βρήκαν το θάνατο 26 άνθρωποι στο Μάτι
[NewPost]: Τι ισχυρίζεται ο Αν. Φράγκου για το κτήμα που βρήκαν το θάνατο 26 άνθρωποι στο Μάτι

[NewPost]: Τι ισχυρίζεται ο Αν. Φράγκου για το κτήμα που βρήκαν το θάνατο 26 άνθρωποι στο Μάτι

Την επιστολή που έστειλε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ν. Φράγκος στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη με θέμα τα όσα λέγονται και δημοσιεύονται για το κτήμα στο Μάτι όπου έχασαν τη ζωή τους 26 άτομα, φιλοξενεί η Καθημερινή.

Σε αυτή ο κ. Φράγκος υπερασπίζεται τον θείο του Δημήτρη Φράκο ο οποίος διετέλεσε ευρωβουλευτής και αιρετός νομάρχης Ανατολικής Αττικής, χαρακτηρίζοντας ψευδείς τις φήμες που τον συσχετίζουν με την αυθαίρετη δόμηση στην Αττική.

Ακόμη , ο κ. Φράγκος όπως λέει δεν θέλει να αναφερθεί στην τραγωδία που σημειώθηκε στο Μάτι υποστηρίζοντας ότι δεν θέλει να κάνει μικροπολιτική, ενώ τονίζει ότι «η άδικη στοχοποίηση ανθρώπων που έχουν προσφέρει ανιδιοτελώς στην πατρίδα μας χωρίς να πλουτίσουν από την πολιτική είναι μία κατάφωρα άδικη πράξη που ελπίζω ότι θα βρει την απάντησή της από τον λαό.»

Ολόκληρη η επιστολή

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Σας γράφω ως απλός πολίτης που ανησυχεί για την εκτροπή από το δημοκρατικό πολίτευμα που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες από την κυβέρνηση και παρακρατικούς μηχανισμούς μαζικής προπαγάνδας και παραπληροφόρησης.

Είμαι ανιψιός του Δημητρίου Φράγκου του Αναστασίου που διετέλεσε ευρωβουλευτής, βουλευτής Υπολοίπου Αττικής και αιρετός νομάρχης Ανατολικής Αττικής από το έτος 1974 έως και το έτος 2003. Τυχαίνει επίσης να είμαι ετεροθαλής αδελφός της Χριστιάνας Φράγκου στο κτήμα της οποίας στο Μάτι εξελίχθηκε η τραγωδία της απώλειας είκοσι έξι αθώων συμπολιτών μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!