Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [NewPost]: Οι υποστηρικτές του Τραμπ ψηφίζουν το λογότυπο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ
[NewPost]: Οι υποστηρικτές του Τραμπ ψηφίζουν το λογότυπο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ

[NewPost]: Οι υποστηρικτές του Τραμπ ψηφίζουν το λογότυπο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς ανακοίνωσε την Πέμπτη, τη συγκρότηση έως το 2020 ενός έκτου σώματος των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, μιας «διαστημικής δύναμης», μια επιθυμία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που θέλει τις ΗΠΑ να «κυριαρχήσουν στο διάστημα».

Η κυβέρνηση Τραμπ υποστηρίζει πως η νέα Διαστημική Δύναμη, δημιουργείται για να προστατεύσει την Αμερική από αυτό που ο Μάικ Πένς χαρακτήρισε ως «αυξανόμενες απειλές ασφάλειας που αναδύονται στο διάστημα».

Οι υποστηρικτές του Τραμπ, έχουν κληθεί να βάλουν στην άκρη ζητήματα που αφορούν το κόστος της προσπάθειας αυτής και για το αν η αεροπορία είναι υπεύθυνη γι’ αυτό τον τομέα. Αντ’ αυτού, επικεντρώνουν την προσοχή τους σε ένα άλλο κρίσιμο ζήτημα: Στο ποιο θα πρέπει να είναι το λογότυπο της διαστημικής δύναμης των ΗΠΑ.

Ο Brad Pascale, ο οποίος είναι ο διευθυντής της εκστρατείας του Τραμπ για το 2020, έχει στείλει emails στους υποστηρικτές ζητώντας τους να ψηφίσουν ένα από τα έξι λογότυπα της Διαστημικής Δύναμης.

Διαβάστε επίσης:
►Ο αντιπρόεδρος Πενς ανακοίνωσε τη συγκρότηση «διαστημικής δύναμης» έως το 2020
​►Ο Τραμπ θέλει να στείλει στρατό… στο διάστημα

«Ο Πρόεδρος Τραμπ θέλει μια Διαστημική Δύναμη – μια πρωτοποριακή προσπάθεια για το μέλλον της Αμερικής και τα τελικά σύνορα», έγραψε ο Pascale.

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν το λογότυπο που θα κερδίσει, θα υιοθετηθεί πραγματικά από την Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ ή απλώς θα χρησιμοποιηθεί για τα αναμνηστικά εμπορεύματα που παράχθηκαν για την εκστρατεία, όπως ανακοίνωσε ο Pascale.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!