Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [NewPost]: ΗΠΑ: Το υπουργείο Εξωτερικών είχε πιέσει το FBI προς όφελος της Κλίντον
[NewPost]: ΗΠΑ: Το υπουργείο Εξωτερικών είχε πιέσει το FBI προς όφελος της Κλίντον

[NewPost]: ΗΠΑ: Το υπουργείο Εξωτερικών είχε πιέσει το FBI προς όφελος της Κλίντον

Πιέσεις στο FBI, προς όφελος της Χίλαρι Κλίντον , άσκησε ένα υψολόβαθμο στέλεχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από τη δημοσιοποίηση μαγνητοφωνημένων συνεντεύξεων με αξιωματούχους του FBI. Τα στοιχεία δημοσιοποιήθηκαν χθες.

Συγκεκριμένα ο αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών προσπάθησε να προστατεύσει την υποψήφια πρόεδρο τωνΗΠΑ , ώστε να αποσυρθεί η εκτίμηση του FBI ότι η χρησιμοποίηση ενός ιδιωτικού διαμετακομιστή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τη Χίλαρι Κλίντον εμπεριείχε τη διαχείριση εμπιστευτικών πληροφοριών. Πρόκειται για την περίοδο που υπηρετούσε στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ,

Η καταγγελία κατά του Πάτρικ Κένεντι συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία δημοσιοποίηση σειράς συνεντεύξεων από το FBI, αναφορικά με την έρευνα διάρκειας ενός έτους που πραγματοποίησε για την υπόθεση της Κλίντον.

Το FBI συνέστησε τη μη άσκηση δίωξης κατά της Κλίντον, τον Ιούλιο, ενώ υπερασπίστηκε την ακεραιότητα της έρευνας την οποία διεξήγαγε. Από την πλευρά της, η Κλίντον έχει παραδεχτεί ότι ήταν λάθος η επιλογή της να χρησιμοποιήσει ιδιωτικό διαμετακομιστή που ήταν εγκατεστημένος στο σπίτι της στη διάρκεια της θητείας της στο αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, από το 2009 έως το 2013.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!