Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Το ημερολόγιο του Σταύρου Θεοδωράκη λέει άλλα από τα sms του Μαξίμου
[NewPost]: Το ημερολόγιο του Σταύρου Θεοδωράκη λέει άλλα από τα sms του Μαξίμου

[NewPost]: Το ημερολόγιο του Σταύρου Θεοδωράκη λέει άλλα από τα sms του Μαξίμου

Η καθυστέρηση του Μεγάρου Μαξίμου να απαντήσει στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» και στα όσα αναπαρήγαγαν στελέχη της ΝΔ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης προβλημάτισαν το επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη που απάντησε στην κυβέρνηση απευθείας και όχι στο δημοσίευμα.

Ο λόγος για να το πράξει αυτό ήταν απολύτως δικαιολογημένος μια και στα όσα επικαλείται η κυριακάτικη εφημερίδα το γραπτό μήνυμα του Μαξίμου ήθελε τον «Σταύρο να στηρίζει» την κυβέρνηση.

Στο δελτίο Τύπου της Σεβαστουπόλεως ο τίτλος ήταν κάτι περισσότερο από σαφής: «Το κρεσέντο λαθών τελικά οδηγεί την κυβέρνηση στον παραλογισμό». Μάλιστα, από τις πρώτες κιόλας γραμμές φρόντισαν οι συνεργάτες του κ. Θεοδωράκη να δώσουν και τον τόνο της απάντησης στοχοποιώντας το κυβερνητικό στρατόπεδο μιλώντας για «τα υπόγεια του Μαξίμου» που προσπαθούν στην απόγνωσή τους και «από την ανικανότητά τους να βρουν συμμάχους».

Δεν αποκλείουν τίποτα

Για το αν είναι αληθινά ή όχι τα μηνύματα στα κινητά των κυβερνητικών βουλευτών και υπουργών από το Ποτάμι δεν μπαίνουν σε διαδικασία αναζήτησης. «Δεν θα μπούμε σε αστυνομικού χαρακτήρα έρευνες» έλεγε κορυφαίο στέλεχος σημειώνοντας με νόημα ότι ούτε έξω από τη λογική των κυβερνητικών είναι όλα όσα γράφονται μια και έχουν δείξει μια τάση να χρεώνουν δια της πλαγίας οδού στους πολιτικούς χώρους διαθέσεις άλλες από αυτές που πραγματικά υπάρχουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!