Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ηλιόπουλος στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Παίξαμε «ξύλο» με τους θεσμούς για να τα καταφέρουμε
[NewPost]: Ηλιόπουλος στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Παίξαμε «ξύλο» με τους θεσμούς για να τα καταφέρουμε

[NewPost]: Ηλιόπουλος στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Παίξαμε «ξύλο» με τους θεσμούς για να τα καταφέρουμε

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, «ώστε να καταφέρει να απλώσει δίχτυ προστασίας στους πλέον αδύναμους», αναφέρθηκε στην τοποθέτησή του ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος στην ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν ήταν δεδομένο, τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του λέγοντας χαρακτηριστικά:«παίξαμε ξύλο με τους θεσμούς» για να τα καταφέρουμε.

Αναφορικά με τις συμμαχίες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, επισήμανε πως σημαντικότερο σε αυτές είναι το πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί και να έχει αριστερό πρόσημο καθώς, όπως είπε, μόνο έτσι θα μπορούσε ένα ψηφοδέλτιο να είναι νικηφόρο.

Ο κ. Ηλιόπουλος ζήτησε περισσότερο δυναμική παρουσία του κόμματος στην κοινωνία και στα συνδικάτα, σημειώνοντας πως δεν αρκεί να νομοθετεί η κυβέρνηση, καθώς αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Μάλιστα, ο κ. Ηλιόπουλος έφερε ως παράδειγμα τη νομοθέτηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, τονίζοντας πως ο νόμος υπάρχει αλλά κάποιοι θα πρέπει να προσέλθουν να τις υπογράψουν.

Επίσης, εκτίμησε πως το κόμμα χρειάζεται να εντείνει την υποστήριξή του στα πρόσωπα εκείνα που κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ειδικά στο κομμάτι των κοινωνικών σχέσεων και των αλλαγών που κρίνονται απαραίτητες για την εμβάθυνση των συνεργασιών και της εμπέδωσης της δημοκρατίας, είπε πως εάν αυτές οι αλλαγές δεν γίνουν από την Αριστερά, δεν θα γίνουν από κανέναν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!