Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 15 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Μ. Γλεζος: Με το ΛΑΕ μας ενώνουν τα χημικά και μας χωρίζει το χρήμα
[NewPost]: Μ. Γλεζος: Με το ΛΑΕ μας ενώνουν τα χημικά και μας χωρίζει το χρήμα

[NewPost]: Μ. Γλεζος: Με το ΛΑΕ μας ενώνουν τα χημικά και μας χωρίζει το χρήμα

Όσα τον ενώνουν και παράλληλα τον χωρίζουν από την ΛΑΕ εξήγησε το ιστορικό μέλος της αριστεράς, Μανώλης Γλέζος στην κοπή της πίτας της Λαϊκής Ενότητας στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Γλέζος έδωσε το παρών στην αποψινη εκδήλωση με τη σύζυγό του εκπλήσσοντας ευχάριστα όσους τον είδαν και άκουσαν τα όσα είχε να πει για της Λαική Ενότητα.

«Με το ΛΑΕ βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει; Μας ενώνει το γεγονός, ότι η πρώτη επίθεση με χημικά έγινε στη Ραμάλα σε μένα και στοΛαφαζάνη . Αυτό δε μπορώ να το ξεχάσω. Αυτό είναι αυτό που μας συνδέει. Τι μας χωρίζει; Αυτό που λέτε περί χρήματος ελληνικού κ.τ.λ. Αλλά, ας το αφήσουμε αυτό….Λησμονώ τη διαφορά μας για το …χρήμα και θυμάμαι το πρώτο» ανέφερε ο κ. Γλέζος.

Παράλληλα ευχήθηκε στο ΛΑΕ να πάει μπροστά, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι κάποτε θα πάει «αυτά που περνάμε τώρα είναι, πώς να πούμε, μικροπράγματα μπροστά σε αυτά που έχει περάσει η χώρα…δεν είναι τίποτε…η εμπειρία μου, δηλαδή, μη το ξεχνάτε, είμαι ενενήντα έξι χρονών και έξι μηνών. Ενενήντα έξι χρόνων και έξι μηνών».

Επεσήμανε ακόμη, ότι με τη Θεσσαλονίκη τον συνδέουν πολλά, μεταξύ αυτών και προσωπικές φιλίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!