Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [NewPost]: Ο γιος του Εσκομπάρ αποκαλύπτει: Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε!
[NewPost]: Ο γιος του Εσκομπάρ αποκαλύπτει: Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε!

[NewPost]: Ο γιος του Εσκομπάρ αποκαλύπτει: Ο πατέρας μου αυτοκτόνησε!

«Έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε».

Ο γιός του , Πάμπλο Εσκομπάρ , ξαναχτυπά, όχι μέσα από συνέντευξη σε κάποιο μέσω ενημέρωσης, αλλά μέσα από το βιβλίο του.

Είκοσι τρία χρόνια μετά τον θάνατο του αρχηγού του καρτέλ του Μεδεγίν, ο γιος του Εσκομπάρ , Χουάν Πάμπλο Εσκομπάρ, ταξιδεύει σε ένα παρελθόν που δεν διάλεξε ο ίδιος για να δείξει το άγνωστο πρόσωπο του πατέρα του. Η πολυτάραχη ζωή του ενέπνευσε πολλές ταινίες και βιβλία… Αλλά σε αυτά παρουσιάζεται μόνο η μισή αλήθεια για τον Πάμπλο .

Αντιθέτως, το μοναδικό βιβλίο παγκοσμίως στο οποίο περιγράφεται όλη η ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ γράφτηκε από το πιο στενό συγγενικό του πρόσωπο: τον ίδιο του τον γιο! Έναν αδίστακτο εγκληματία που δολοφονούσε χωρίς οίκτο όποιον έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά του, αλλά ταυτόχρονα και έναν στοργικό πατέρα, που αγαπούσε υπερβολικά την οικογένειά του! Όπως εξηγεί ο ίδιος ,δεν πρόκειται για το βιβλίο ενός γιου που αναζητά τη συγχώρεση για τον πατέρα του, αλλά για μια συγκλονιστική διήγηση των συνεπειών που έχουν στη ζωή των ανθρώπων η βία και το έγκλημα.

Στα 39 του χρόνια ο γιος του Εσκομπά ρ, άλλαξε το όνομα του σε Χουάν Σεμπάστιαν Μαρροκουίν για να σωθεί μετά το θάνατο του πατέρα του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!