Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: ΝΔ για κατάσταση σε ΑΠΘ: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της
[NewPost]: ΝΔ για κατάσταση σε ΑΠΘ: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της

[NewPost]: ΝΔ για κατάσταση σε ΑΠΘ: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης .

«Με επιστολή τους προς την διοίκηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 471 φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής αποφάσισαν, επώνυμα και υπεύθυνα, να αντιδράσουν σε ό,τι συμβαίνει στο Πανεπιστήμιό τους και, δυστυχώς, σε πολλά Ιδρύματα της χώρας, στα οποία ανθεί η διακίνηση και η χρήση ναρκωτικών, η βία και οι πάσης φύσεως έκνομες πράξεις» σημειώνει η αρμόδια Τομεάρχης Νίκη Κεραμέως και συνεχίζει:

«Τα νέα παιδιά, οι αυριανοί επιστήμονες της χώρας, αποφάσισαν με θάρρος να ζητήσουν να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπιση παραβατικών φαινομένων, τα οποία έχουν λάβει διαστάσεις επιδημίας. Σε αυτά τα νέα παιδιά, ο αρμόδιος Υπουργός για την Παιδεία απαντά πως ο ίδιος, καθώς και το σύνολο της Κυβέρνησης στη χώρα μας, δεν φέρουν καμία ευθύνη για την κατάσταση που παρουσιάζουν τα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης ».

«Σε συνέντευξή του, μάλιστα, επέρριψε, με μεγάλη ευκολία ευθύνες για την κατάσταση αυτή στο φοιτητικό κίνημα, το σύλλογο διδασκόντων και τις διοικήσεις των Ιδρυμάτων. Και αυτό, την ώρα που ο ίδιος προωθεί προς ψήφιση οπισθοδρομική και επικίνδυνη ρύθμιση για το άσυλο, που θα εντείνει τα προβλήματα βίας και ανομίας στα Ιδρύματα της χώρας» συνεχίζει η Νέα Δημοκρατία και καταλήγει:

«Πρέπει, επιτέλους, να γίνει συνείδηση σε όλους ότι στο Πανεπιστήμιο – ως χώρο ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών – δεν μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να λογοδοτεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!