Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί – Δεν προέρχεται από παρθενογένεση
[NewPost]: Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί – Δεν προέρχεται από παρθενογένεση

[NewPost]: Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί – Δεν προέρχεται από παρθενογένεση

Η μεγάλη πολιτική αλλαγή στη χώρα έχει συντελεστεί, όταν το παλιό τελείωσε στις προηγούμενες εκλογές, και ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να απολογηθεί για το γεγονός ότι η χώρα έφτασε ως εδώ και όχι να παριστάνει ότι προέρχεται από παρθενογένεση, δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος χθες, από το βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει το συντομότερο πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Η κ. Γεροβασίλη προσερχόμενη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ δήλωσε:

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου, με τον οποίο γίνονται οι εκλογές στην Αυτοδιοίκηση, η υπουργός απάντησε ότι είναι σε εξέλιξη ένας ευρύς διάλογος που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και ότι η θέση της κυβέρνησης είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Αναφερόμενη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ το χαρακτήρισε «σημαντικό, γιατί γίνεται σε μια σημαντική στιγμή για τη χώρα και την Αυτοδιοίκηση» και μίλησε για τις τομές που ετοιμάζει στη διοίκηση:

«…σε μια στιγμή που ολοκληρώνοντας και τη β΄ αξιολόγηση είμαστε πραγματικά έτοιμοι να περάσουμε στις μεγάλες τομές. Έχουν γίνει πολλά βήματα, δεν θα περάσουμε τώρα εξαρχής. Θα περάσουμε μέσα στο 2017 στην ουσιαστική ανασυγκρότηση της διοίκησης κι αυτό ξέρετε δεν είναι γραφειοκρατικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!