Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Φουλ επίθεση σε Τσίπρα και άνοιγμα σε κοινωνία από Μητσοτάκη
[NewPost]: Φουλ επίθεση σε Τσίπρα και άνοιγμα σε κοινωνία από Μητσοτάκη

[NewPost]: Φουλ επίθεση σε Τσίπρα και άνοιγμα σε κοινωνία από Μητσοτάκη

Ξεκάθαρα «θέλω» ως προς τα μετέπειτα βήματά του έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης , επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ και τον κύκλο ομιλιών του σε πανεπιστήμια στην άλλα πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ., βάσει και του σχεδίου που έχουν εκπονήσει οι συνεργάτες του με προεξάρχοντα τον Τ. Θεοδωρικάκο, επικεντρώνεται σε δύο επίπεδα:

  • στη διατήρηση, αν όχι περαιτέρω κλιμάκωση, των τόνων κριτικής προς την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και, παράλληλα,
  • στο άνοιγμα προς την κοινωνία, με στόχο την εμπέδωση του δημοσκοπικού προβαδίσματος, και κυρίως την κινητοποίηση των ψηφοφόρων του… καναπέ και της αποχής, απ’ όπου η Ν.Δ. μπορεί να κερδίσει σοβαρές δυνάμεις.

Ως προς την κυβέρνηση, με αιχμή το ζήτημα τωντηλεοπτικών αδειών και του ΕΣΡ, η Ν.Δ. αναμένεται να επιμείνει στο μέτωπο, αν και δεν είναι λίγοι όσοι εκτιμούν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα αντιμετωπίσει την επικοινωνιακή επίθεση της κυβέρνησης εφόσον επιμείνει στην άποψη να μην νομιμοποιήσει τη διαδικασία συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Από εκεί και πέρα, τα ζητήματα της καθημερινότητας και της οικονομίας και, κυρίως, τα θεσμικά ελλείμματα που ανακύπτουν από την κυβερνητική πρακτική της κυβέρνησης θα κυριαρχήσουν στην αντιπολιτευτική ατζέντα της Πειραιώς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!