Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ν. Φίλης: «Ο στόχος για πλεόνασμα 3,5% μας “κόβει” τα πόδια»
[NewPost]: Ν. Φίλης: «Ο στόχος για πλεόνασμα 3,5% μας “κόβει” τα πόδια»

[NewPost]: Ν. Φίλης: «Ο στόχος για πλεόνασμα 3,5% μας “κόβει” τα πόδια»

Δέσμη μέτρων για προστασία της λαϊκής κατοικίας και για να μην περάσουν σε funds όλα τα σπίτια από την 1η Ιανουαρίου ζήτησε σήμερα σε συνέντευξή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός ανέφερε στoν Real: «Εδώ χρειάζεται μια σοβαρή, κατά τη γνώμη μου, πρωτοβουλία που θα έχει και νομοθετικό χαρακτήρα. Όχι μόνο στα λόγια. Ένα θέμα αφορά αυτό, το θέμα των funds . Ένα δεύτερο θέμα, πολύ ουσιαστικό, αφορά τη σιωπηρή συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις τράπεζες και την κυβέρνηση για το να μην γίνονταιπλειστηριασμοί μέχρι 300.000 ευρώ για ακίνητα. Χρειάζεται να δούμε πώς θα προχωρήσουμε σε μία νομοθετική κατοχύρωση».

Την ίδια στιγμή υπογράμμισε πως ο στόχος για υψηλό πλεόνασμα 3,5% «μας κόβει τα πόδια» και πως χρειάζεται εθνική πρωτοβουλία για να αλλάξει.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Φίλης είπε: «Γιατί δεν υπάρχει μια πρωτοβουλία από όλες τις δυνάμεις, εθνική πρωτοβουλία, που να πάνε και να πουν στους δανειστές βγαίνουμε από το μνημόνιο τώρα, από τη δανειακή σύμβαση για να είμαι πιο ακριβής, αλλά δεν μπορούμε να βγούμε με 3,5% πλεονάσματα, αυτό μας κόβει τα πόδια».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!