Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Φάμελλος: Αναμενόμενη η επανεκλογή Τσίπρα – Μεγάλη η αποδοχή του και εκτός ΣΥΡΙΖΑ
[NewPost]: Φάμελλος: Αναμενόμενη η επανεκλογή Τσίπρα – Μεγάλη η αποδοχή του και εκτός ΣΥΡΙΖΑ

[NewPost]: Φάμελλος: Αναμενόμενη η επανεκλογή Τσίπρα – Μεγάλη η αποδοχή του και εκτός ΣΥΡΙΖΑ

Για την μεγάλη αποδοχή του Αλέξη Τσίπρα σε χώρους εκτός ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο, υπογραμμίζοντας ότι η επανεκλογή του ήταν αναμενόμενη.

«Ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει και τον ενιαίο, αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Φάμελλος, για να συμπληρώσει ότι «ήταν αποδεκτή και η υποψηφιότητά του και η λειτουργία του όλο αυτό το διάστημα».

Μάλιστα, όπως είπε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια δύσκολη περίοδο διαπραγματεύσεων και αμφισβητήσεων της χώρας, κατάφερε να αποκαταστήσει και τα συμφέροντα της χώρας και μια προοπτική συμμαχιών, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Μεσόγειο.

Ο Σωκράτης Φάμελλος εξέφρασε, επίσης, την αισιοδοξία του για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τονίζοντας: «Οφείλω να έχω μια τέτοια στάση, είναι αυτό που προβλέπει το Σύνταγμα και οι δημοκρατικοί κανόνες, να έχω ανεξάρτητες Αρχές και να συγκροτούνται με ευρεία πλειοψηφία και όχι με πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά νομίζω ότι είναι απαραίτητο για την κοινωνία μας και για τη λειτουργία του πολιτεύματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!