Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Έτοιμος για όλα ο Μητσοτάκης, κοιτά αυτοδυναμία, αναζητά συνεργασίες
[NewPost]: Έτοιμος για όλα ο Μητσοτάκης, κοιτά αυτοδυναμία, αναζητά συνεργασίες

[NewPost]: Έτοιμος για όλα ο Μητσοτάκης, κοιτά αυτοδυναμία, αναζητά συνεργασίες

Σε πείσμα της περιρρέουσας κατάστασης και των πολιτικών σεναρίων που διακινούνται, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. μοιάζει προσηλωμένος στο στόχο της πολιτικής επικράτησης ακόμη και με όρους αυτοδυναμίας. Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αν και δεν παραγνωρίζουν ότι δημοσκοπικά δεν καταγράφεται κύμα μεταστροφής προς τη Ν.Δ., εκτιμούν ότι στις κάλπες που θα στηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικήσει όχι απλώς καθαρή εντολή αλλά και εντολή συνολικής αλλαγής της χώρας.

Πώς μπορεί να συμβεί αυτό; Αφενός, όπως σημειώνουν στελέχη της Πειραιώς, λόγω της δυναμικής που, παραδοσιακά, συγκεντρώνει το κόμμα που προηγείται, το τελευταίο διάστημα πριν την κάλπη. Αφετέρου, λόγω της πιθανότητας σημαντικό τμήμα των ψηφοφόρων που επέλεξαν ΣΥΡΙΖΑ το 2015 να στραφούν προς την αποχή, ανεβάζοντας έτσι τα σχετικά ποσοστά της Ν.Δ.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η Πειραιώς θα επιμείνει στη στρατηγική της υπέρβασης των κομματικών γραμμών αλλά και της κλιμάκωσης της πίεσης προς τους ψηφοφόρους του κέντρου, προκειμένου οι τελευταίοι να συνταχθούν με τη Ν.Δ. ως τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση, την ίδια στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί και παραδοσιακές έννοιες στο δημόσιο λόγο του με στόχο να κρατήσει ενεργό και το δεξιό ακροατήριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!