Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ερντογάν και Ράμα προκαλούν: Ο ένας βάζει θέμα σημαίας της Κύπρου, ο άλλος μιλά για «Τσαμουριά»
[NewPost]: Ερντογάν και Ράμα προκαλούν: Ο ένας βάζει θέμα σημαίας της Κύπρου, ο άλλος μιλά για «Τσαμουριά»

[NewPost]: Ερντογάν και Ράμα προκαλούν: Ο ένας βάζει θέμα σημαίας της Κύπρου, ο άλλος μιλά για «Τσαμουριά»

Συνέχεια στις προκλήσεις έδωσαν χτες τόσο ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ​, όσο και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, αφού ο ένας έθεσε ευθέως θέμα της κυπριακής σημαίας, ο άλλος επανέλαβε τις γνωστές του θέσεις για την «Τσαμουριά».

Ο Ερντογάν χτες «δυναμίτισε» τις διαπραγματεύσει ς για το Κυπριακό, οι οποίες ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες έχουν περιέλθει σε τέλμα. Αναφερόμενος στην κυπριακή κυβέρνηση επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «χωρίς να ντρέπονται, συμμετέχουν στις συνόδους της Ε.Ε. με σημαία που περιλαμβάνει ολόκληρη την Κύπρο. Δεν μπορείτε να έχετε τέτοια σημαία εκεί υπάρχει και μια “ΤΔΒΚ“. Εσείς είστε η ελληνοκυπριακή διοίκηση νότιας Κύπρου . Στον βορρά υπάρχει τουρκική δημοκρατία αυτό θα το βλέπετε. Είναι αγένεια. Έτσι ή αλλιώς αυτό θα το καταλάβουν και θα το μάθουν».

Μάλιστα, υποστήριξε πως στην Κύπρο υπάρχει αίμα… τούρκων ηρώων, και διαμήνυσε πως η Άγκυρα δεν μπορεί να συναινέσει στην παραχώρηση της εδαφικής κυριαρχίας εξ ολοκλήρου στους Ελληνοκυπρίους.

«Μας λένε “εσείς δώστε την Κύπρο σε μας και μην ανακατεύεστε σε τίποτα”. Αυτός είναι ο στόχος. Για μια στιγμή. Σε αυτά τα μέρη υπάρχει τόσο αίμα ηρώων μας. Τι να δώσουμε;» διερωτήθηκε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!