Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewPost]: Επόμενος σταθμός για το Περίπτερο των Η.Π.Α. η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
[NewPost]: Επόμενος σταθμός για το Περίπτερο των Η.Π.Α.  η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

[NewPost]: Επόμενος σταθμός για το Περίπτερο των Η.Π.Α. η 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με αγωνία αναμένεται πλέον η έναρξη της πιο συναρπαστικής μέχρι σήμερα Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου 2018, με το Περίπτερο 13, το περίπτερο της τιμώμενης χώρας, των Η.Π.Α. ήδη να κερδίζει τις εντυπώσεις. Τη διοργάνωση του περιπτέρου έχει αναλάβει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το οποίο και πραγματοποιησε σήμερα συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τις εταιρίες που συμμετέχουν σε αυτό μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα του Περιπτέρου με παράλληλες εκδηλώσεις στη ΔΕΘ, όπως και το όραμα για το σχεδιασμό και την εικόνα του περιπτέρου.

Το πάνελ της εκδήλωσης απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Σίμο Αναστασόπουλο, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, τον Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt, τον Γενικό Διευθυντή του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηλία Σπυρτούνια και τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσο Τζήκα.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σίμος Αναστασόπουλος, ο οποίος για άλλη μια φορά τόνισε την ευτυχή συγκιρία τιμώμενη χώρα στην 83η ΔΕΘ να είναι οι ΗΠΑ, μία δυνατή εξωστρεφής οικονομία, τη στιγμή που η χώρα περνά στην μεταμνημονιακή εποχή, μετά τις 20 Αυγούστου. Εταιρίες σύμβολα της αμερικανικής οικονομίας όπως οι Coca-Cola, Lockheed Martin Corporation, Microsoft, Pfizer, Cisco, Hewlett-Packard Enterprise, IBM Hellas, Facebook, Google και πολλές άλλες έχουν διασφαλίσει ήδη την συμμεροχή τους στην 83η ΔΕΘ, ενώ ο τομέας της τεχνολογίας, καινοτομίας και των start up εταιριών πρόκειται να βρεθούν στο κέντρο της προσοχής στην Έκθεση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!