Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 8 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Ένστολοι σε Αλ. Τσίπρα: Eισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία… μας θυμάστε όποτε το θεωρείτε σκόπιμο
[NewPost]: Ένστολοι σε Αλ. Τσίπρα: Eισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία… μας θυμάστε όποτε το θεωρείτε σκόπιμο

[NewPost]: Ένστολοι σε Αλ. Τσίπρα: Eισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία… μας θυμάστε όποτε το θεωρείτε σκόπιμο

«Δυστυχώς, με τις χθεσινές σας ανακοινώσεις επιβεβαιώσατε ότι μας θυμάστε μόνο όταν εσείς το θεωρείτε σκόπιμο» γράφουν οι ένστολοι σε επιστολή τους προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις χθεσινές του εξαγγελίες για το κοινωνικό μέρισμα.

Οι ένστολοι τονίζουν στην επιστολή τους ότι η Κυβέρνησή αρνείται πεισματικά να ανταποκριθεί στο δίκαιο αίτημα των ενστόλων για την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί με τα Μνημόνια, παρά το γεγονός ότι το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας, δυο φορές έχει αποφανθεί τελεσιδίκως περί τούτου.

Ακόμη άφησαν αιχμές για την ακολουθητέα πολιτική της κυβέρνησης σε ότι αφορά τους ένστολους ενώ σχολίασα χαρακτηριστικά ότι «είναι οξύμωρο από τη μια να εισπράττουμε εμπαιγμό και απαξία κι από την άλλη να ακούγονται «διθύραμβοι» όποτε υπάρχουν υπηρεσιακές επιτυχίες».

Ολόκληρη η επιστολή των σωμάτων ασφαλείας προς τον Αλέξη Τσίπρα

Προς: Τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη ΤΣΙΠΡΑ

Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Κυβέρνησης,

Σας ακούσαμε χθες να εξαγγέλλετε τις αποφάσεις σας για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, ύψους 1,4 δισ. Ευρώ, στους πολίτες που το έχουν περισσότερο ανάγκη, θεωρώντας μάλιστα ότι είναι δίκαιο να στηριχθεί ο λαϊκός κόσμος, ο κόσμος που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και προκοπή, όπως σεις ο ίδιος είπατε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!