Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Ένωση Δικαστικών Λειτουργών: Προσπάθεια υποβάθμισης του κύρους του Δικαστηρίου
[NewPost]: Ένωση Δικαστικών Λειτουργών: Προσπάθεια υποβάθμισης του κύρους του Δικαστηρίου

[NewPost]: Ένωση Δικαστικών Λειτουργών: Προσπάθεια υποβάθμισης του κύρους του Δικαστηρίου

Τη δική τους απάντηση σε όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με κρίσιμές αποφάσεις που ελήφθησαν από το ΣτΕ στα χρόνια της οικονομικής κρίσης (Μνημόνια ,PSI) δίνουν με επίσημη ανακοίνωση τους οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με την ανακοίνωσή της η Ένωση των Δικαστικών Λειτουργών του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου απαντά ουσιαστικά στην πρόσφατη τοποθέτηση του Προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος, αλλά και σε δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι:

«Πρόσφατα έλαβαν χώρα αναφορές στον Τύπο, οι οποίες άφησαν υπόνοιες για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης (σχετικές με τη συμφωνία ή μη των μνημονίων και του PSI προς το Σύνταγμα, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την ΕΣΔΑ). Η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και την πλήρη αποδοκιμασία της σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του κύρους του Δικαστηρίου και των λειτουργών του, κάμψης του φρονήματός τους, σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής τους και, κατά συνέπεια, υπονόμευσης της εμπιστοσύνης των πολιτών στο θεσμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!