Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Ελλάδα, ανοχύρωτη χώρα στο χιονιά: Τι άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία
[NewPost]: Ελλάδα, ανοχύρωτη χώρα στο χιονιά: Τι άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία

[NewPost]: Ελλάδα, ανοχύρωτη χώρα στο χιονιά: Τι άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία

Ολόκληρες πόλεις και χωριά χωρίς ΔΕΗ και νερό, ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, ακόμα και… εγκλωβισμένους σε τρένα άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, με τους κατοίκους πολλών περιοχών να μετρούν και τώρα τις πληγές τους.

Η Ελλάδα, ασυνήθιστη σε τόσο μεγάλα κύματα ψύχους, φάνηκε εντελώς ανοχύρωτη μπροστά στο μένος του σφοδρού χιονιά, με τους κατοίκους να υποφέρουν για μέρες και την πολιτεία να προσπαθεί να… μαζέψει τα ασυμμάζευτα, με πρώτους και σημαντικούς αρωγούς τον Στρατό, την Πολεμική Αεροπορία και την Πυροσβεστική .

Ένα ατελείωτο παγοδρόμιο έγινε η Θεσσαλονίκη

Αίσθηση προκάλεσε η πρωτοφανής κακοκαιρία που σάρωσε την συμπρωτεύουσα με τις τοπικές αρχές να πιάνονται στον «ύπνο» και την κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους τηςπόλης διεξάγεται μετ’ εμποδίων λόγω του όγκου που έχει το χιόνι.

Εξάλλου, η πόλη αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα στην υδροδότηση. Λόγω των πολικών θερμοκρασιών πάγωσαν οι σωληνώσεις, ενώ σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται διαρροές στα εσωτερικά δίκτυα των πολυκατοικιών, αλλά και υπερκαταναλώσεις για το φόβο του παγετού από την πλευράς πολιτών, όπως αναφέρει η ΕΥΑΘ .

Χωρίς ρεύμα και νερό για ημέρες Σκόπελος και Αλόννησος

Τόσο η Αλόννησος , όσο και η Σκόπελος, που παραμένουν χωρίς ηλεκρικό ρεύμα, δεν έχουν και νερό αφού δεν λειτουργούν οι μονάδες αφαλάτωσης και έχουν σπάσει ή παγώσει τα δίκτυα ύδρευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!