Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 10 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Ελευσίνα: Το ΣΔΟΕ «ξήλωσε» με μπουλντόζες παράνομο πρατήριο υγρών καυσίμων (φωτογραφίες)
[NewPost]: Ελευσίνα: Το ΣΔΟΕ «ξήλωσε» με μπουλντόζες παράνομο πρατήριο υγρών καυσίμων (φωτογραφίες)

[NewPost]: Ελευσίνα: Το ΣΔΟΕ «ξήλωσε» με μπουλντόζες παράνομο πρατήριο υγρών καυσίμων (φωτογραφίες)

Με συντονισμένη επιχείρηση το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ ) και η Οικονομική Αστυνομία, «ξήλωσαν» με μπουλντόζες υπόγεια δεξαμενή νόθευσης υγρών καυσίμων στην Ελευσίνα .

Οι επιτήδειοι με τηλεχειριστήρια νόθευαν με άλλα πετρελαιοειδή τη σύνθεση του καυσίμου που έφθανε στην αντλία και τα ρεζερβουάρ των οχημάτων.

Συνεργεία ελέγχου έφεραν ακόμα και μπουλντόζες για να σκάψουν και να αποκαλύψουν τι κρυβόταν κάτω από το έδαφος.

Διαπίστωσαν ότι πέρα από τις πέντε νόμιμες, κάτω από το τσιμέντο ήταν άλλες δύο παράνομες, 7.000 και 14.000 λίτρων. Επιπλέον, υπόγειο δίκτυο σωληνώσεων παροχέτευε καύσιμα από τις παράνομες δεξαμενές στις νόμιμες. Οι αντλίες και η σύνδεση με το σύστημα εισροών-εκροών είχαν παραβιαστεί, μόνο μία αντλία συνδεόταν στο σύστημα, ενώ από τις υπόλοιπες είχαν αφαιρεθεί οι ταινίες ασφαλείας.

Βρέθηκε επιπλέον ένα βυτιοφόρο 4.000 λίτρων από το οποίο είχαν αφαιρεθεί οι μετρητές, ένας υπολογιστής αλλά και «ανεπίσημα» βιβλία, με την βοήθεια των οποίων οι Αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν τον όγκο των παράνομων καυσίμων που διακινούντο, αλλά και πρόσωπα ή διευθύνσεις που συνδέονται με την δράση του κυκλώματος.

Με την ολοκλήρωση της έρευνας που είναι ακόμα σε εξέλιξη, θα υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία για την ποινική δίωξη των υπευθύνων.

GALLERY
4

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!