Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και νέου Γραμματέα στη ΔΗΜΑΡ
[NewPost]: Εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και νέου Γραμματέα στη ΔΗΜΑΡ

[NewPost]: Εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και νέου Γραμματέα στη ΔΗΜΑΡ

Σχέδιο επανεκκίνησης της ΔΗΜΑΡ με την εκλογή νέου γραμματέα και Εκτελεστικής Επιτροπής και πακέτο πέντε πρωτοβουλιών ανακοίνωσε στην ΚΕ του κόμματος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος .

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ περιγράφοντας τις εκλογικές επιδιώξεις του Κινήματος Αλλαγής και τις υποχρεώσεις της ΔΗΜΑΡ που απορρέουν τους επόμενους κρίσιμους μήνες, εισηγήθηκε την εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και νέου Γραμματέα ο οποίος, όπως είπε, θα αφοσιωθεί στις δύσκολες οργανωτικές απαιτήσεις της εκλογικής χρονιάς που ξεκίνησε. Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά το 15μερο και θα αντιμετωπίσει τα θέματα πολιτικής και οργανωτικής φύσης σε αυτή την δύσκολη χρονιά στο πλαίσιο πάντοτε των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής.

«Αυτό κρίνεται απολύτως αναγκαίο, καθώς η φετινή χρονιά θα είναι πυκνή από πλευράς πολιτικών γεγονότων και για να ανταποκριθεί το κόμμα απαιτείται ετοιμότητα και εγρήγορση. Μία Εκτελεστική Επιτροπή με ανανέωση αλλά και περιφερειακή διάρθρωση για να αντιμετωπίσουμε όλες τις προκλήσεις», τόνισε και ανακοίνωσε την ανάληψη πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την ενίσχυση της παρουσίας της ΔΗΜΑΡ σ’ όλη την Ελλάδα.

Η ενίσχυση της αυτονομίας του Κινήματος Αλλαγής είναι η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, υποστήριξε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος , ανοίγοντας την συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος. « Ισχυρή αυτόνομη κεντροαριστερά χωρίς αυταπάτες και λαϊκισμό αλλά με σταθερό ευρωπαϊκό προσανατολισμό σημαίνει ξεκάθαρη πολιτική και ιδεολογική οριοθέτηση τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ. Έχουμε τις δικές μας θέσεις και προτάσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!