Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Δραγασάκης: Η ρύθμιση του χρέους είναι συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα
[NewPost]: Δραγασάκης: Η ρύθμιση του χρέους είναι συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα

[NewPost]: Δραγασάκης: Η ρύθμιση του χρέους είναι συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα

Την ανάγκη για ρύθμιση του χρέους διατύπωσε σε ομιλία του σε συνέδριο του ΣΕΤΕ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτοντας ότι αυτό είναι κάτι που η κυβέρνηση διεκδικεί αδιάκοπα.

Στόχος για τον τουρισμό είναι η διαμόρφωση μιας νέας συνεκτικής στρατηγικής για τον κλάδο με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την οικονομία, ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, επισημαίνοντας πως ο τουρισμός μπορεί να είναι μοχλός ανάταξης της ευρύτερης οικονομίας ως πυρήνας παραγωγικών συμπλεγμάτων και παραγωγικών διασυνδέσεων.

Ο Γιάννης Δραγασάκης, προσθέτει σε ανάρτησή του: «Να ξεφύγουμε από τις τρεις αυταπάτες για τον τουρισμό ότι δηλαδή ότι μπορεί να αναπτυχθεί σε συνθήκες περιβαλλοντικής υποβάθμισης, σε συνθήκες κοινωνικής κρίσης και συμπίεσης των μισθών και σε συνθήκες μη σταθερότητας των γειτόνων μας».

Συνεχίζοντας, ο κ. Δραγασάκης σημείωσε ότι χθες ο διοικητής της ΤτΕ διέψευσε τις “Κασσάνδρες” επιβεβαιώνοντας τη σταθεροποίηση της οικονομίας και τις αναπτυξιακές προοπτικές της, για να τονίσει:

«Για να πετύχουμε τους εφικτούς στόχους της ανάπτυξης χρειάζεται όλοι να κάνουμε όσα μας αναλογούν. Η ρύθμιση του χρέους είναι συνθήκη σταθερότητας για τη χώρα, οπότε προκαλούν εντύπωση όσοι επιχειρηματολογούν για το αντίθετο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!