Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Ρ. Δούρου: Οφείλουμε, στη μνήμη των θυμάτων, να βάλουμε τέλος στις στρεβλώσεις δεκαετιών
[NewPost]: Ρ. Δούρου:  Οφείλουμε, στη μνήμη των θυμάτων, να βάλουμε τέλος στις στρεβλώσεις δεκαετιών

[NewPost]: Ρ. Δούρου: Οφείλουμε, στη μνήμη των θυμάτων, να βάλουμε τέλος στις στρεβλώσεις δεκαετιών

Το κτίριο του πρώην ΚΤΕΟ Μεγάρων παραχώρησε στο Πυροσβεστικό Σώμα, η Περιφέρεια Αττικής. Η παραχώρηση έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας Περιφέρειας και Πυροσβεστικού Σώματος, μια συνεργασία που ειδικά αυτή την περίοδο, της μάχης για την επούλωση των πληγών που άφησε πίσω της η τραγωδία στην Ανατολική Αττική, αποκτά καθοριστική σημασία.

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου , κατά τον σύντομο χαιρετισμό της στην τελετή παράδοσης , το πρωί, στο ΚΤΕΟ Μεγάρων, επισήμανε την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης και στήριξης της Πυροσβεστικής. Η κ. Δούρου συζήτησε με τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που έδωσαν με αυταπάρνηση την άνιση μάχη με τον πύρινο εφιάλτη στην Ανατολική Αττική, για να σώσουν τους συμπολίτες μας, και είναι πάντοτε παρόντες, σε κάθε εστία μάχης και προσφοράς, όπου τους καλεί το καθήκον.

«Εσείς, οι γυναίκες και οι άνδρες της Πυροσβεστικής, ρίχνεστε πρώτοι στο μέτωπο της φωτιάς, με κίνδυνο της ζωής σας. Σε μια περίοδο που, εξαιτίας των μνημονιακών δεσμεύσεων, τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας είναι δραματικά περιορισμένα. Σε μια περίοδο που, επιχειρείται με κάθε τρόπο να βρεθούν αποδιοπομπαίοι τράγοι και εξιλαστήρια θύματα. Σε μια περίοδο που, κάποιοι τολμούν να αμφισβητήσουν τον αγώνα του απλού πυροσβέστη για τον συνάνθρωπο», δήλωσε η Ρένα Δούρου , απευθυνόμενη στους μάχιμους πυροσβέστες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!