Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Δείξε το Δρόμο μέχρι την κορυφή του Ολύμπου με την WIND Running Team
[NewPost]: Δείξε το Δρόμο μέχρι την κορυφή του Ολύμπου με την WIND Running Team

[NewPost]: Δείξε το Δρόμο μέχρι την κορυφή του Ολύμπου με την WIND Running Team

Στο μυθικό «βουνό των θεών» για τον μοναδικό Olympus Marathon θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 η ομάδα της WIND .

Ο Οlympus Marathon συγκεντρώνει αθλητές απ όλο τον κόσμο οι οποίοι καταφθάνουν για να λάβουν μέρος σε έναν αγώνα με διεθνή ακτινοβολία και να απολαύσουν ένα βουνό που εκτός από Εθνικό Πάρκο, έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO ως ένα «Μνημείο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς». Η WIND Running Team θα βρίσκεται εκεί για μια ακόμη χρονιά στηρίζοντας τη διοργάνωση αλλά και τους αθλητές της Γλυκερία Τζιατζιά και Γιώργο Διαλεκτό.

Με μήνυμα “Δείξε ποιος Είσαι” η WIND δίνει για 7η χρονιά το «παρών» σε αγώνες δρόμου και ορεινούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Από το 2011 μέχρι σήμερα τα μέλη της WIND Running Team, της ομάδας εργαζομένων, συνεργατών και φίλων της εταιρείας, τρέχουν για καλό σκοπό, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 600.000€ σε 60 τουλάχιστον φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης με κύριο μέλημα τα παιδιά.

Έχοντας ήδη περάσει στα μισά του 2017, το καλεντάρι της ομάδας είναι γεμάτο επιτυχίες, αγώνες και χιλιόμετρα για καλό σκοπό. Η ομάδα «τρέχει» από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας φέτος σε 18 συνολικά αγώνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!