Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Δείπνο Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα, Πικραμένου πριν τα Χριστούγεννα
[NewPost]: Δείπνο Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα, Πικραμένου πριν τα Χριστούγεννα

[NewPost]: Δείπνο Μητσοτάκη, Παυλόπουλου, Στουρνάρα, Πικραμένου πριν τα Χριστούγεννα

Στο ίδιο τραπέζι κάθισαν λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Γιάννης Στουρνάρας και ο Παναγιώτης Πικραμμένος με τις συζύγους τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας τα Νέα, το δείπνο δόθηκε στο σπίτι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ το μενού επιμελήθηκε ως οικοδέσποινα η Μαρέβα Μητσοτάκη- και μεταξύ άλλων περιελάμβανε ψάρι. Παρότι υπήρξαν πολιτικές προεκτάσεις, στο τραπέζι κυριάρχησαν οι οικογενειακές ιστορίες. Το ζεύγος Πικραμμένου έφτασε πρώτο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακολούθησε το ζεύγος Στουρνάρα, ενώ το ζεύγος Παυλόπουλου έφτασε τελευταίο στην Κηφισιά και ήταν το πρώτο που αποχαιρέτισε.

Το δείπνο εκκρεμούσε από τα τέλη Νοεμβρίου. Αρχικά είχε σχεδιαστεί να είναι μόνο ανάμεσα στον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Παυλόπουλο, αλλά την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε τις δύο επιπλέον προσκλήσεις, έχοντας ενημερώσει τον κ. Παυλόπουλο.

Στόχος να λειανθούν οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ των κ.κ. Παυλόπουλου και Μητσοτάκη, αλλά ο πρόεδρος της ΝΔ- σύμφωνα με την εφημερίδα- επιδίωξε να αναλάβει και ρόλο μεσολαβητή, για μία νέα προσέγγιση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τονκ. Στουρνάρα .

Αυτή ήταν η πρώτη πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην οικία του κ. Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!