Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Δυναμική αποκτά ο Νίκος Λεβετσοβίτης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο
[NewPost]: Δυναμική αποκτά ο Νίκος Λεβετσοβίτης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο

[NewPost]: Δυναμική αποκτά ο Νίκος Λεβετσοβίτης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Συγκέντρωση υποψηφίων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου σε γνωστό ξενοδοχείο του Κέντρου της Αθήνας η Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών που μπαίνει στη μάχη για τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου. Η παράταξη του Νίκου Λεβετσοβίτη, αυτή τη φορά εμφανίζεται ενισχυμένη με νέες επιμελητηριακές δυνάμεις, αλλά και πολλούς νέους υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους και χτυπά στα ίσια για την πρώτη θέση την νυν διοικούσα παράταξη.

Ο Νίκος Λεβετσοβίτης, που σήμερα κατέχει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου μεταξύ άλλων είπε:

«Τα μέλη του ΕΕΑ, πριν λίγων εξαιρέσεων ξέρουν ότι υπάρχει ένα κτίριο στην Πανεπιστημίου που εδρεύει το Επιμελητήριο, ξέρουν ότι πληρώνουν μια συνδρομή κάθε χρόνο. Που και που λαμβάνουν ένα γράμμα ή ένα email, που τους ενημερώνει για κάτι. Πιστεύω ότι το Επιμελητήριο μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από αυτά. Να λειτουργήσει όπως τα Επιμελητήρια στις σύγχρονες ευρωπαϊκές χώρες».

Και συνέχισε: «Συμμετέχοντας στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2001 πιστεύω ότι έχω την εμπειρία και τις διεθνείς παραστάσεις για να ηγηθώ της προσπάθειας να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο φορέα προς όφελος των μελών του. Το πρώτο βήμα που έχουμε να κάνουμε είναι να ξαναζωντανέψουμε το Επιμελητήριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!