Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Διοικητής ΟΑΕΕ: «Όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές, να πάει στη Βουλγαρία»
[NewPost]: Διοικητής ΟΑΕΕ: «Όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές, να πάει στη Βουλγαρία»

[NewPost]: Διοικητής ΟΑΕΕ: «Όποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές, να πάει στη Βουλγαρία»

Σάλος προκλήθηκε από την δήλωση του διοικητή του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ ) Δημήτρη Τσακίρη ότι “όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένειά του και ας πάει στη Βουλγαρία”!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» ο διοικητής του ΟΑΕΕ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Φλώρινα και στη Βέροια προκειμένου να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, με αιχμή την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εισφορών στο 20% του φορολογητέου εισοδήματος.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και μικροεπιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις συγκεκριμένες πόλεις υπήρξαν και στιγμές έντασης, με τους επιχειρηματίες στις τοποθετήσεις του να επισημαίνουν ότι καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί.

Σε ερώτηση μάλιστα κάποιου ασφαλισμένου πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις επερχόμενες ασφαλιστικές και φορολογικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο κ. Τσακίρης φέρεται να είπε, εάν το θεωρούν πατριωτικό ας πάνε στη Βουλγαρία .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!