Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Διαφθορά αναγνωρίζει στην υπόθεση Φλώρου ο υπουργός Επικρατείας
[NewPost]: Διαφθορά αναγνωρίζει στην υπόθεση Φλώρου ο υπουργός Επικρατείας

[NewPost]: Διαφθορά αναγνωρίζει στην υπόθεση Φλώρου ο υπουργός Επικρατείας

Λίγες ώρες μετά τη νέα σύλληψη του Αριστείδη Φλώρου και την εντολή για έρευνα σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά που οδήγησαν στην αποφυλάκισή του, ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης αναγνώρισε ζήτημα διαφοράς σε «σημαντικά τμήματα» του κρατικού μηχανισμού.

Στη σύντομη δήλωσή του, ο κ. Βερναρδάκης κάνει λόγο για «δύο επιβεβαιώσεις της ημέρας».

Η πρώτη είναι πως «το αίτημα για ‘δίκαιη δικαιοσύνη’ είναι πλέον καθολικό», και η δεύτερη ότι «η διαφθορά αγγίζει σημαντικά και οργανικά τμήματα του κρατικού διοικητικού μηχανισμού».

«Απαιτούνται τομές και στα δύο» καταλήγει.

Στο μεταξύ, ο ΣΚΑΙ μετέδωσε ότι η εξέταση με την οποία ο Αριστείδης Φλώρος έλαβε ποσοστό αναπηρίας 70% αφορά άλλον ασθενή με σοβαρά πνευμονολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει και δεύτερο έγγραφο το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής πνευμονολογικής μονάδας στον Ευαγγελισμό. Ο γιατρός που φέρεται να υπογράφει και αυτό το έγγραφο αρνείται πως έχει εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του.

Μάλιστα το επίμαχο έγγραφο δεν υπάρχει στον Ευαγγελισμό

Νέα τροπή

Ο Αριστείδης Φλώρος, καταδικασμένος σε πολυετή κάθειρξη για την απάτη του παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας Energa, προσήχθη στη ΓΑΔΑ τη νύχτα και λίγο αργότερα συνελήφθη εκ νέου, καθώς το αρμόδιο συμβούλιο εφετών στην Χαλκίδα έκανε δεκτή την έφεση κατά της απόφασης αποφυλάκισης.

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών οδηγήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος το Σάββατο (ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παντελής Σαίτας)

Νωρίτερα είχε προκύψει ότι δύο τουλάχιστον από τα πιστοποιητικά που βεβαίωναν τη φερόμενη αναπηρία του είχαν πλαστογραφηθεί με τους υπογράφοντες γιατρούς να δηλώνουν άγνοια.

Το Σάββατο διατάχθηκε έρευνα από την εισαγγελέα Διαφοράς Ελένη Τουλουπάκη για τη διαδικασία που οδήγησε στην αποφυλάκιση του Αρ.Φλώρου στα μέσα Αυγούστου -μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!