Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Δεύτερη φορά προφυλακίστηκε σήμερα ο Ανδρέας Μαρτίνης
[NewPost]: Δεύτερη φορά προφυλακίστηκε σήμερα ο Ανδρέας Μαρτίνης

[NewPost]: Δεύτερη φορά προφυλακίστηκε σήμερα ο Ανδρέας Μαρτίνης

Προφυλακιστέος για δεύτερη φορά, σήμερα, ημέρα που συνέπεσε με την ονομαστική του εορτή, κρίθηκε ο πρώην Πρόεδρος του νοσοκομείου Ερρικος Ντυνάν , Ανδρέας Μαρτίνης.

Ο 75χρονος απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή κατά της Διαφθοράς κ. Νίκο Τσιρώνη, για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλειών του Ερρίκος Ντυνάν, την περίοδο 2007 – 2010.

Αμέσως μετά την απολογία του – που διήρκησε περίπου τρεις ώρες – ο Αν. Μαρτίνης πήρε και πάλι το δρόμο για τις φυλακές, εκεί όπου ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και έξι μήνες για άλλη όμως, υπόθεση αυτή που αφορά στη δικογραφία για την Hospitalia International. Το κατηγορητήριο για το οποίο απολογήθηκε περιλαμβάνει το αδίκημα της απιστίας, κατηγορία που αφορά στα δωρεάν νοσήλια που φέρεται να παρείχε το Ερρίκος Ντυνάν σε επιφανείς κοινωνικά και οικονομικά ασθενείς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη λίστα των ασθενών που δεν έβαλαν το …χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα νοσήλιά τους, καταγράφονται 51 ονόματα μεταξύ των οποίων πρώην πρωθυπουργοί και στενοί συγγενείς τους, πρώην υπουργοί, βουλευτές, γενικοί γραμματείς υπουργείων, άνθρωποι των τεχνών και δημοσιογράφοι.

Το αποτέλεσμα κατά την κατηγορία ήταν να ζημιωθεί το νοσοκομείο για τις δωρεάν νοσηλείες των 51 προσώπων με 1,75 εκατ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!