Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [NewPost]: Χίλιες θέσεις μονίμων υπαλλήλων «ανοίγουν» μέσω ΑΣΕΠ σε υπουργεία και ΔΕΚΟ
[NewPost]: Χίλιες θέσεις μονίμων υπαλλήλων «ανοίγουν» μέσω ΑΣΕΠ σε υπουργεία και ΔΕΚΟ

[NewPost]: Χίλιες θέσεις μονίμων υπαλλήλων «ανοίγουν» μέσω ΑΣΕΠ σε υπουργεία και ΔΕΚΟ

Στη διαδικασία έκδοσης και δημοσίευσης στο ΦΕΚ δύο προκηρύξεων θέσεων για την πρόσληψη 625 μονίμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης προχώρησε την περασμένη εβδομάδα το ΑΣΕΠ , ενώ υπό εξέταση στην Ανεξάρτητη Αρχή βρίσκονται αιτήματα που υπέβαλαν τα Υπουργεία Πολιτισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας ) και αφορούν την πρόσληψη 388 μονίμων υπαλλήλων.

Συνολικά εντός του καλοκαιριού θα εκδοθούν τρεις νέες προκηρύξεις για 388 θέσεις, ενώ ήδη τρέχουν οι διαδικασίες για δύο εκδοθείσες προκηρύξεις για 625 θέσεις ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των ζητούμενων θέσεων από το δημόσιο στις 1.033.

Ειδικότερα,

α) Την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 5Κ/2018 για την πρόσληψη ,με σειρά προτεραιότητας,37 μονίμων υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας.

Οι υποψήφιοι, με βάση τους όρους της προκήρυξης, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στο ΑΣΕΠ από 4/6/2018-19/6/2018 και να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ τον φάκελο με την εκτυπωμένη αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως στις 22/6/2018.

β) Η προκήρυξη 6Κ/2018 που εξέδωσε το ΑΣΕΠ για λογαριασμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και άρχισε ήδη να τρέχει αφορά την κάλυψη 588 θέσεων τακτικού προσωπικού (Δ.Ε-Τ.Ε-Π.Ε) στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους υποψηφίους θα γίνει από 12/6/2018-27/6/2018 και του φακέλου των δικαιολογητικών έως στις 2/7/2018.Με την προκήρυξη ζητούνται ειδικότητες όπως προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κλπ.

γ) Εντός του Ιουνίου και του Ιουλίου το ΑΣΕΠ αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση τριών ακόμη προκηρύξεων για την πρόσληψη 388 μονίμων υπαλλήλων στα Υπουργεία Πολιτισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής και στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!