Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Το Blog των Public για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα top 5 της Ευρώπης
[NewPost]: Το Blog των Public για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα top 5 της Ευρώπης

[NewPost]: Το Blog των Public για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάμεσα στα top 5 της Ευρώπης

Τα Public επιλέχτηκαν για το τελικό στάδιο των Digital Communication Awards 2016 ανάμεσα σε περισσότερες από 750 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη, ως η μόνη ελληνική εταιρεία στην κατηγορία Blog. Tα βραβεία Digital Communication Awards επιβραβεύουν και αναδεικνύουν πρωτοπόρες εταιρείες, δημιουργικές ενέργειες, εταιρικές καμπάνιες και στρατηγική σκέψη στην online επικοινωνία, αποτελώντας έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, τα Public ξεχώρισαν για δεύτερη συνεχή χρονιά στα Digital Communication Awards για το μοντέρνο design, την εύκολη πλοήγηση και το πλούσιο περιεχόμενο του blog τους, http://blog.public.gr/. Το Public Blog διαγωνίστηκε στον τελικό της διοργάνωσης, που έλαβε χώρα στο Βερολίνο στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, μαζί με άλλα 4 αξιόλογα projects από την Ελβετία, την Ολλανδία, τη Φινλανδία και τη Γερμανία.

Το Public Blog με δημιουργικό τρόπο ενημερώνει καθημερινά το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των Public που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του ενώ, με το μοναδικό περιεχόμενο και τις αποκλειστικές ειδήσεις που δημοσιεύει σε πραγματικό χρόνο ενημερώνει τους επισκέπτες του ισορροπώντας με επιτυχία ανάμεσα στις ιδιότητες του News blog και του εταιρικού Blog ταυτόχρονα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!