Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Αβραμόπουλος: Να μην επιστρέψουμε στα εθνικά σύνορα
[NewPost]: Αβραμόπουλος: Να μην επιστρέψουμε στα εθνικά σύνορα

[NewPost]: Αβραμόπουλος: Να μην επιστρέψουμε στα εθνικά σύνορα

«Η επιστροφή στα εθνικά σύνορα δεν αποτελεί δυνατή επιλογή», τόνισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος , προσθέτοντας πως «η ζώνη ελεύθερων συναλλαγών θα τύχει υπεράσπισης, με κάθε τρόπο».

Μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, ο Ευρωπαίος επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών υποθέσεων και Ιθαγένειας αναφερόμενος στο θέμα της τρομοκρατίας σημείωσε:

Σχετικά με τις επανεγκαταστάσεις των προσφύγων ο Ευρωπαίος επίτροπος, σημείωσε ότι «τους δυο τελευταίους μήνες, σε ότι αφορά τις επανεγκαταστάσεις είδαμε ότι οι αριθμοί αυξήθηκαν», για να προσθέσει ότι αυτό «είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για την Ιταλία και την Ελλάδα. Αν τα πράγματα συνεχίσουν να ακολουθούν αυτή την κατεύθυνση, σύντομα θα μπορούμε να πούμε ότι η πολιτική αυτή είναι αποτελεσματική».

Σε σχέση με το ίδιο θέμα, ο κ. Αβραμόπουλος συμπλήρωσε:

Τέλος, μιλώντας για τις σχέσεις με την Τουρκία, ο Ευρωπαίος επίτροπος, υπογράμμισε: «Δεν έχουμε πληροφορίες από την’Αγκυρα, σχετικά με νέα κύματα προσφύγων ή μεταναστών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αντιθέτως, η συμφωνία έχει φέρει αποτελέσματα και το αποδεικνύουν οι χαμηλοί αριθμοί αποβιβάσεων στα ελληνικά νησιά (80 με εκατό την ημέρα, κατά μέσο όρο)».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!