Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Αθ. Γιαννόπουλος: Λειτουργώ με το γράμμα του νόμου
[NewPost]: Αθ. Γιαννόπουλος: Λειτουργώ με το γράμμα του νόμου

[NewPost]: Αθ. Γιαννόπουλος: Λειτουργώ με το γράμμα του νόμου

Σαφής και ψύχραιμος ήταν χθες ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ καθ. Αθ. Γιαννόπουλος απαντώντας στις κατηγορίες που εκτόξευσε το υπουργείο Υγείας προσωπικά εναντίον του, σχετικά με την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Κέντρου που δεν έγινε, τη μισθοδοσία των εργαζομένων που δεν πληρώθηκαν και τα θέματα Δικαιοσύνης που θέτει το υπουργείο, συνολικά.

Ο κ. Γιαννόπουλος, δεν έκρυψε την έκπληξή του για τη σχετική ανακοίνωση, υπογράμμισε ότι η ανακοίνωση θέτει θέμα θεσμικών παρεμβάσεων και είναι γεμάτη ανακρίβειες, τις οποίες έσπευσε να αποσαφηνίσει.

Παράλληλα τόνισε ότι η σχετική ανακοίνωσε σε ότι αφορά τα θέματαΔικαιοσύνης που θέτει, δείχνει ασέβεια στα Θεσμικά Όργανα της και αδιαφορία για τη διάκριση των εξουσιών που αποτελεί θεμελιώδη όρο του Συντάγματος.

Αναλυτικά η απάντησή του, έχει ως εξής:

“Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι διακινήθηκε στα μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η οποία σε ότι με αφορά βρίθει ανακριβειών αλλά και θεσμικών παρεμβάσεων.

Στο θέμα της μισθοδοσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ θέλω να καταστήσω σαφές με βάση το γράμμα του νόμου και όχι το ” εκ του πονηρού” του υπουργείου, ότι σε καμιά περίπτωση δεν υπήρχε η παραμικρή δυνατότητα υπογραφής μου, για να πληρωθούν τη μισθοδοσία τους οι εργαζόμενοι, καθώς δεν ήταν νόμιμη ενέργεια και αυτό διότι:

Ο Πρόεδρος του ΚΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!