Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Αστυνομικός αποκαλύπτει για το Μάτι: Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι την ώρα της φονικής πυρκαγιάς
[NewPost]: Αστυνομικός αποκαλύπτει για το Μάτι: Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι την ώρα της φονικής πυρκαγιάς

[NewPost]: Αστυνομικός αποκαλύπτει για το Μάτι: Δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι την ώρα της φονικής πυρκαγιάς

Τα όσα συνέβησαν την ώρα που η πυρκαγιά κατέκαιγε την περιοχή στο Μάτι αποκαλύπτει αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο προσπαθώντας να σώσει ανθρώπινες ζωές.

Μιλώντας στον Αντ1 ο αστυνομικός Γιώργος Βραχιλιώτης δήλωσε ότι δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επικοινωνία, ενώ πυροσβεστικά οχήματα έφταναν χωρίς νερό και δεν μπορούσαν να ανεδοφιαστούν.

«Αντιληφθήκαμε ότι δεν λειτουργούσε ούτε ο αναλογικός ούτε ο ψηφιακός ασύρματος. Προσπαθούσαμε να καλέσουμε το κέντρο, για να δούμε πού είναι η φωτιά, για να μην εγκλωβιστούμε και εμείς, αλλά δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι»

Σε αυτή την κατάσταση, οι αστυνομικοί μιλούσαν μέσω κινητών τηλεφώνων και φώναζαν ο ένας στον άλλον για το πώς έπρεπε να κινηθούν, καθώς το νέο σύστημα επικοινωνίας ήταν απενεργοποιημένο.

«Γενικότερα υπάρχουν προβλήματα και οι συνδικαλιστικές μας ενώσεις φωνάζουν για το σύστημα. Λέγαμε ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς και πράγματι επιβεβαιωθήκαμε με το πιο τραγικό σενάριο», τόνισε ο κ. Βραχλιώτης.

Ακόμη, ανέφερε ότι έφταναν στην περιοχή πυροσβεστικά οχήματα από την Κινέτα, δίχως νερό, τα οποία δεν μπορούσαν να ανεφοδιαστούν, καθώς δεν λειτουργούσαν οι κρουνοί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!