Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Απορρίπτουν τα σενάρια, προκρίνουν εκλογές στη Νέα Δημοκρατία
[NewPost]: Απορρίπτουν τα σενάρια, προκρίνουν εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

[NewPost]: Απορρίπτουν τα σενάρια, προκρίνουν εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Η εικόνα εμπλοκής, για άλλη μία φορά, στην πρόοδο της δεύτερης αξιολόγησης αλλά και ο όγκος νέων μέτρων και δεσμεύσεων που απαιτούν ΔΝΤ (και κατά κάποιος και ο Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο) προκειμένου να δοθεί στην Ελλάδα η ελάφρυνση χρέους, αναζωπυρώνουν τα εκλογικά σενάρια. Άλλωστε, η απόφαση του Πρωθυπουργού να αναβαπτιστεί στα νάματα του κομουνισμού με την παρουσία του, μόνος από τη Δύση, στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο , συνιστά για αρκετούς – και για τη Ν.Δ. ​ – μία ακόμη επικοινωνιακή κίνηση του κ. Τσίπρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρά το γεγονός ότι στελέχη στο επιτελείο του κ. Κυρ. Μητσοτάκη εκτιμούν ότι τα διακινούμενα σενάρια περί οικουμενικής δεν έχουν, απαραιτήτως, ως πηγή το Μαξίμου και δεν αντανακλούν ευθέως τις θέσεις Τσίπρα, η Πειραιώς εμφανίστηκε χθες να… καίει κάθε σχετική συζήτηση περί συναίνεσης, συνεννόησης ή οικουμενικής, όπως είχε προαναγγείλει το newpost.gr. Επέμεινε, δε, μέσω του εκπροσώπου του κόμματος στην θέση για άμεση προσφυγή στις κάλπες, σχολιάζοντας σκωπτικά και το blame game της κυβέρνησης που ούτε λίγο ούτε πολύ επιχειρεί να φορτώσει στη Ν.Δ. την ευθύνη για το αδιέξοδο στην διαπραγμάτευση.

Την ίδια θέση ότι δηλαδή ο κ. Τσίπρας , και μόνον, πρέπει να αναλάβει την ευθύνη ολοκλήρωσης της συμφωνίας αλλά, κυρίως, υπέρ της ταχείας προσφυγής στις κάλπες αναμένεται να επαναλάβει σήμερα και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα του Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!