Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [NewPost]: Απορρίφθηκε η έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για το σκάνδαλο με τις «μετοχές-φούσκες»
[NewPost]: Απορρίφθηκε η έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για το σκάνδαλο με τις «μετοχές-φούσκες»

[NewPost]: Απορρίφθηκε η έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης για το σκάνδαλο με τις «μετοχές-φούσκες»

Στην απόρριψη της έφεσης που είχε ασκήσει η εισαγγελέας Εφετών, Αθήνα Θεοδωρόπουλου, κατά της αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας για την υπόθεση με τις «μετοχές-φούσκες» του Χρηματιστηρίου, προχώρησε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του law&order.gr, η εισαγγελική έφεση είχε ασκηθεί κατά της αθωωτικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η οποία εκδόθηκε το Φεβρουαρίου του 2018, με αποτέλεσμα οι 36 κατηγορούμενοι στην υπόθεση να καθίσουν για τρίτη φορά στο εδώλιο λίγο πριν την παραγραφή των αδικημάτων τον Μάρτιο του 2019.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των 36 κατηγορουμένων στην υπόθεση υπέβαλαν ένσταση ζητώντας να κριθεί απαράδεκτη η έφεση της εισαγγελέως, η οποία έγινε δεκτή από το Δικαστήριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 36 κατηγορούμενοι είχαν αθωωθεί ομόφωνα από το Εφετείο και στο παρελθόν, με διαφορετική σύνθεση. Ωστόσο, και τότε η υπόθεση έφτασε ξανά στο ακροατήριο μετά την αναίρεση της από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!