Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 13 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [NewPost]: Άποψη: Με την ουδετερότητα που επιδιώκεται να επιβληθεί στο Σύνταγμα διαλύεται αργά αλλά σταθερά η Εκκλησία!
[NewPost]: Άποψη: Με την ουδετερότητα που επιδιώκεται να επιβληθεί στο Σύνταγμα διαλύεται αργά αλλά σταθερά η Εκκλησία!

[NewPost]: Άποψη: Με την ουδετερότητα που επιδιώκεται να επιβληθεί στο Σύνταγμα διαλύεται αργά αλλά σταθερά η Εκκλησία!

Η χώρα μας ζεί αποκαλυπτικές στιγμές. Η κυοφορούμενη αναθεώρηση του Συντάγματος, οποτεδήποτε συμβεί είναι ολοφάνερο ότι επιδιώκει με έμμεσο τρόπο να εξαφανίσει την διαχρονική ισχύ της Εκκλησίας και της Πίστεως, στη ζωή αυτού του τόπου.

Η κοινή γνώμη αντιμετωπίζει προς το παρόν με προβληματισμό την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ περί θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους και της πατρίδας μας.Αλλά το βέβαιο είναι ότι όταν φτάσει ο κόμπος στο χτένι η αντίδραση θα είναι δυνατή και γενναία.

Στόχος της σκληροπυρηνικής πλευράς της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που μας κυβερνά -η οποία αποτελεί την θλιβερή μειοψηφία του ελληνικού λαού – είναι να επιβάλλει τις απόψεις αυτές,εφαρμόζοντας τις αντιεκκλησιαστικές διατάξεις που αφαιρούν από το Σύνταγμα όλα εκείνα που δείχνουν τον Ορθόδοξο προσανατολισμό της χώρας.

Και εννοείται ότι το όνομα του Ιησού Χριστού ως κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας δεν θα έχει πλέον καμία θέση στα δημόσια πράγματα !

Ο όρος «ουδετερότητα»που με περίσσιο θράσος εκστομίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αρχή του παγόβουνου, αφού πίσω του κρύβει πολλές και επικίνδυνες παγίδες.

Πρακτικά τι σημαίνει, αλήθεια,ο όρος ουδετερότητα και το ουδετερόθρησκο κράτος που θέλουν να επιβάλλουν ; Δεν το εξηγούν με αλήθειες αλλά με μισόλογα.

Οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Φίλης πρωτοστατούν σε αυτή την αποκαθήλωση του ορθόδοξου φρονήματος του λαού μας και από κοντά ο Νίκος Ξυδάκης και λοιπές παράφωνες δυνάμεις που θέλουν να θεωρηθούν ως μία ξεχωριστή και υπολογίσιμη δύναμη μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στην αντιεκκλησιαστική τους αντίληψη και να εγγράψουν ισχυρές υποθήκες στο αριστερό ακροατήριο ενόψει του ζοφερού μέλλοντος που τους περιμένει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: NEWPOST

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!